Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Nienawiść do modów Alpha › Odpowiedz na: Nienawiść do modów Alpha
Przepraszam za to całe przesadzanie. Też tak sądzę, że ja i laiczi mamy rację. Moim zdaniem Simowie stworzeni z Alpha CC wyglądają ładnie, wtedy kiedy nie mają na sobie nałożonego skina, który poprawia niedoskonałości oraz nie świeci jak przetłuszczona skóra robiąc Sima ? la Barbie/Ken, a także włosy, które mają matową teksturę, a nie świecą się jak po 3 miesiącach ich niemycia. To tylko moje opinia, ale fakt faktem, że niektórzy przesadzają i robią Simów zrobionych z 100% Alpha CC, którzy wyglądają tak jak wcześniej mówiłem – niczym androidy z silikonu/plastikowe lalki Barbie. Ja zdążyłem już zapomnieć o tym wpisie i zrobiłem go wtedy kiedy obejrzałem jakiś tam filmik z zagranicznego YouTube o Simsach podczas, którego moje oczy zaczęły krwawić, a ja sobie pomyślałem „Muszę coś z tym zrobić…”. Ogólnie każdy ma swoją opinię i styl rozgrywki (Jedni grają normalną rodziną, a inni topią Simów w basenach otoczonych murem, a mnie to nie przeszkadza, bo gra jest po to, żeby dawać rozrywkę). Ale jest taki mały eine klaine szczególik dotyczących tego typu CC. Z Maxis Match nie można przesadzić i stworzyć dziwnie wyglądającego Sima, a z Alpha tak, ale to tylko taka ciekawostka.