Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Często zadawane pytania Dowiedz się, co teraz robimy na DOTsim Odpowiedz na: Dowiedz się, co teraz robimy na DOTsim

Cold
Uczestnik

To będzie kolejne Wyzwanie Wielkanocne i wtedy będą podwójne nagrody 😀

Oj tam, może niektórzy muszą się szkolić dłużej. To mi przypomniało moje korepetycje. Udzielałem je jakiemuś gimbusowi, który przez 5 naszych spotkań nie potrafił napisać poprawie wzoru kwasu siarkowego ^.^ Ale za 6 razem już mu się udało. Więc nie każdy ma zdolność szybkiego uczenia się 😀

Ale przyznam, że mnie osobiście trochę zraża to niedbalstwo ze strony Administratora. I nie chcę tutaj w żaden sposób obrażać Karola. Po prostu widzę, co się dzieje 😉 Nie zmienia to jednak faktu, że stronę nadal chętnie odwiedzam, ale przyznam szczerze, że już trochę mnie odrzuciły te wszystkie konkursy, wyzwania itp. A w taki wyzwaniach, w których można wygrać, np. jakiś kubek, to w ogóle nie biorę udziału, bo widzę, że na nagrodę trzeba dłuuuugo czekać. Może nie jestem cierpliwy, ale jeśli coś mi się należy, to chcę to dostać w terminie podanym przez nagradzającego 😉

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋