Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Często zadawane pytania Dowiedz się, co teraz robimy na DOTsim Odpowiedz na: Dowiedz się, co teraz robimy na DOTsim

GlossyGem
Klucznik

@fiolek – Mamy moderatorkę na forum, dokładniej – szefową moderatorów, którą jest @dzidziak86. Zaczęła swoją pracę dokładnie wczoraj, bo skończyła naukę działania w systemie strony, który do łatwych nie należy. Proszę nie pisać, że są to podstawy WordPressa, bo system społeczności nie jest na nim oparty i posiada wiele modyfikacji różnymi wtyczkami.

Ufam @dzidziak86 i jej umiejętnościom. Wiem, że to najlepsza osoba na to stanowisko, dlatego zdecydowałem się całkowicie przeznaczyć społeczność w jej ręce. Radzę więc ograniczenie podobnych komentarzy o „logicznym wybraniu lepszej osoby”. Obecnie wybrałem najlepszą osobę na koordynatorkę społeczności. Od niej zależeć będzie, jacy moderatorzy będą jej pomagać.

Aktywność szefowej społeczności możecie już widzieć poprzez: wyniki w wyzwaniach, akceptacje wpisów z spamu czy sprawdzanie zgłoszonych materiałów. To od koordynatorki społeczności zależeć będzie, czy dobierze sobie kogoś do pomocy. Wkrótce będziemy rozpatrywać Wasze zgłoszenia. Jeśli potrzebujesz dodatkowego wyjaśnienia – wystarczy zapytać, zamiast pisać ironiczne teksty nt. nauki „podstaw WordPressa”, jest to po prostu niegrzeczne.

@fiolek
@hiruko – Tak, jak podałem wyżej – wygraliśmy sprawę dot. nagród. Nie trwała krótko i tu przyznaję Wam rację. Niestety, nigdzie nie podaliśmy informacji, że możemy i zdradzimy Wam szczegóły tej sprawy. Więc „nawet o tym” nie wiecie, bo wiedzieć nie możecie.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋