Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Często zadawane pytania › Dowiedz się, co teraz robimy na DOTsim › Odpowiedz na: Dowiedz się, co teraz robimy na DOTsim
Dobrze Karolu, ale razem z Fiolkiem (może i jeszcze kimś innym) mamy jak najbardziej pełne prawo wiedzieć, co z nagrodami, które już dawno powinny do nas trafić. Nie było potrzeby wdawać się w szczegóły. Wystarczyłoby podać informację, nawet prywatnie (adresy mailowe macie), że jest problem z wysyłką i będzie zakładana sprawa, o której zakńczeniu będziemy poinformowani +/- (przykładowo) pół roku. Jak dalej sprawa nie rozwiązana, to po pół roku mail, że jeszcze trwa itd. Bez wdawania się w szczegóły można było to po ludzku załatwić. A tak, co? Dodatowe nerwy, kłamstwa i kolejne nerwy – wszystkim zbędne.
Dodatkowo, co znaczy „najbliższy czas”, gdy mówisz o wysłaniu nagród? Skąd pytanie? A no stąd:
GlossyGem: „6 kwietnia 2018 o 08:27
Wyniki 6.04 wieczorem, wysyłka 10.04. Wyniki pojawią się na stronie, ale wcześniej otrzymacie email.”
„5 miesięcy, 3 tygodnie temu #
[…]Celem jest zrobienie przynajmniej 50% rzeczy z Wielkich porządków. Jutro wysyłamy zaległe nagrody. Mam nadzieję, że wszystko się jakos wyprostuje?.”
Simlicorne: „3 miesięcy, 2 tygodnie temu #
Ponieważ temat na forum o nagrodach w konkursie wielkanocnym uległ jakiejś anihilacji, na razie będę ciągnąć ten wątek tutaj. W mailu zwrotnym od redakcji dostałam informację, że sprawa zaległych nagród ma zostać rozwiązana do końca listopada.”
GlossyGem: „1 miesiąc, 1 tydzień temu #
Nagrody wielkanocne ? To największa plama na naszym honorze. Temat od dawna przewija się w komentarzach, na forum. Dzisiaj wiemy już, że wygraliśmy sprawę dot. nagród, które miały być Wam wysłane.”
Pomijam fakt, że temat „Po konkursie wielkanocnym” został usunięty, tak, jakbyśmy mieli najlepiej zapomnieć o tym, że konkurs się odbył. Jeżeli nie został usunięty, cóż, pisałam wcześniej o tym temacie, dostałam nijaką odpowiedź, tematu dalej nie widać, podobnie jak nagród. Dlatego ponawiam swoje pytanie:
Co, według Ciebie i w tej sytuacji, znaczy „najbliższy czas”?
I tak tylko trochę z innej beczki, bo z „14.02.2019 ? Co nowego na DOTsim?” – nie wszystkie nagrody za forumowe wyzwania zostały przyznane. Odznaki z ubiegłego roku nadal nie są na profilach, na których powinny się znaleźć. Dodatkowo, zauważyłam (dopiero dziś) zniknięcie jednej z profilu innego, chyba bardziej aktywnego niz nie, użytkownika. Wiadomo może, z czago to może wynikać?