Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Blogi użytkowników › Kocia nora: witajcie w świecie Kiao! › Odpowiedz na: Kocia nora: witajcie w świecie Kiao!
Wracam po małej przerwie! Dziś podrzucam domek Boh, a w następnym poście przedstawię kolejną osobę z Kociej Nory ;P
Salon:

Pierwsze pomieszczenie, które zobaczymy po wejściu do domu. Znajduje się tutaj kuchnia i stół do układania kompozycji z kwiatów~
Możemy z niego dostać się do łazienki:

Wisi tutaj obraz namalowany przez Boh. Z salonu możemy także dostać się do sypialni:

Trochę tutaj poszalałam z modami, w przeciwieństwie do reszty domu. Jestem zakochana w tych obrazach na lewo od łóżka!
Zapraszam Was jeszcze do pracowni:

Tu Boh pisze swoje felietony oraz wpisy na bloga z przepisami. Na biurku znajdziemy jej przepiśnik oraz książkę znanego szefa kuchni z Oazy Zdrój, Jerome Abbadie. Jest tutaj też bardzo często używana przez nią sztaluga oraz klatka jej szczura. Z tego pomieszczenia możemy przejść do pralni:<b></b>

Tylko trochę zmieniłam jeden z gotowych pokoi, bo idealnie pasował do jej domu.
Co sądzicie? Szczerze mówiąc, nie jestem w 100% zadowolona z tego domku, ale nie chcę go już zmieniać, bo myślę że teraz bardzo pasuje do naszej bohaterki. Mam już zbudowane kilka kolejnych budynków oraz stworzonych kilku simów, wkrótce Wam ich pokażę. Miłej niedzieli! 🙂