Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Blogi użytkowników Scarlet Rain i Trudne Sprawy Odpowiedz na: Scarlet Rain i Trudne Sprawy

Scarlet Rain
Uczestnik

@Ginewra wiem, ale zauważyłam to dopiero po publikacji 🙁

Tutaj drzewko: https://www.theplumtreeapp.com/trees/5cb8e82364b13c0006986090

_________

Praca w gastronomii to nie jest łatwy kawałek chleba. Grażyna notorycznie nie dosypia, jest spięta i zmęczona. Dużo łatwiej byłoby, gdyby Janusz ruszył tyłek do pośredniaka. On jednak twierdzi, że w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wykształceniem.

J czasem wpada ją pocieszyć.

Mućka dała tort!

Janusz nie mógł się powstrzymać i spróbował przyjąć „prezent”.

Na szczęście Mućka nie gustuje w śmierdzących leniach i zwróciła Janusza.

Sebix i Karyna, jak to rodzeństwo, ciągle się sprzeczają, ale w razie czego, jedno za drugim skoczyłoby w ogień.

Grażka postanowiła zapolować na okazję na pchlim targu. Nic ciekawego jednak nie wyrwała, ale za to zrelaksowała się z przyjaciółmi przy dziwnym sprzęcie z bańkami.

Ci miastowi to jednak dziwni są…

Grażyna jest znacznie bardziej utalentowaną negocjatorką niż jej mąż, więc udało jej się dostać egzotyczne danie po promocyjnej cenie, a dodatkowo jeszcze nauczyła się je przyrządzać.

Nacieranie się śniegiem to świetna zabawa (kiedy jesteś nacierającym) 🙂

W tym samym czasie Janusz poszedł z kolegami do baru na „męski wieczór”, który okazał się nie być do końca męski.

Powrót do dziecięcych zabaw.

„Kurła, somsiad robie furę kupił. Ciekawe, gdzie kasę ukradł.”

„Ty, słyszałaś, że Baśka ma nowego gacha?”

Luna wciąż młoda duchem.

Janusz znalazł dość niewybredną książkę pod tytułem „100 twarzy Greja”. „Grażka, cho tu ino, musimy pogadać!”

Zawstydzony upodobaniami żony, postanowił wybrać się na ryby, ale zapomniał, że jezioro zamarzło.

Graża dostała kolejny awans i podwyżkę.

Z tej okazji kupiła parę rzeczy do domu i wstawiła schody na piętro (ale na wybudowanie piętra już kasy zabrakło).

Od razu zrobiło się przytulniej.

Dla Sebixa zabrakło porcji obiadu, przecież duchy też czują głód :X

Grażyna zaprosiła sąsiadów na wykwintną kolację.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋