Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Blogi użytkowników Scarlet Rain i Trudne Sprawy Odpowiedz na: Scarlet Rain i Trudne Sprawy

Scarlet Rain
Uczestnik

Od tego pokolenia zamierzam dodać mody, żeby trochę urozmaicić rozgrywkę. Mam nadzieję, że nie będzie Wam przeszkadzać krew itp 😉

_________

Wracamy do pierwszego domu. Pełna chata!

Trafiliśmy akurat na urodzinyMarcina, Dżesiki i Fifonża.

Marcin już czuje w kościach ten kryzys wieku średniego.

Kolej Dżesi – naszej dziedziczki.

Materialna snobka.

Sto lat Fifi!

Czy nie przypomina on Seby przed przemianą?

Marcinowi chyba na mózg padło, że skusił się na tort od Mućki.

Idealny moment xD

Głupi ma zawsze szczęście.

Czyż Dżesi nie wygląda jak materialistyczna sucz? A Karyna się rozchorowała.

Dżesika w przyszłości ma zostać sławną twórczynią stylów, dlatego już teraz rozwija charyzmę.

„Ah, to tutaj mama i tata wzięli ślub.”

Dżesi uważa, że nie potrzebuje chodzić do szkoły, żeby osiągnąć sukces. Rodzice jednak zmusili ją, żeby odwiedziła koleżankę z klasy i odpisała notatki.

„Wow, ale chata!”

Baby Ariel jest dopiero nastolatką, a już ma status drugorzędnej gwiazdy, dzięki prowadzeniu modowego Simstagrama.

Wzięła zeszyty i już miała wychodzić, kiedy jej oczom ukazał się widok, który zaparł jej dech w piersiach… „Siema, jestem Greg, a Ty?” – „Dżesika…” – „Chciałabyś zobaczyć moją kolekcję gier?” – „Jasne!”

„Kiedyś tu zamieszkam. Na 100%!”

Kolekcja była doprawdy imponująca, ale to nie ona najbardziej interesowała naszą ślicznotkę.

Świetnie im się rozmawiało. Wymienili się numerami telefonu.

Jego cudowny uśmiech wrył się jej w pamięć. Z wrażenia nie mogła zasnąć tej nocy. Pierwszy raz w życiu się zakochała.

Spotykali się coraz częściej, głównie w posiadłości Grega, a raczej jego bogatych rodziców.

Serce było jej mocniej, kiedy miała okazję być blisko niego.

W końcu zdecydowała, że wyzna mu swoje uczucia.

„Hahaha, świetny żart Dżesi!”

Gość nawet nie zrozumiał, że ona była śmiertelnie poważna. Nie chcąc go stracić, obróciła wszystko w żart i utknęła we friendzonie.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋