Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Galeria dzieł › Sielskie klimaty – dzidziak86 › Odpowiedz na: Sielskie klimaty – dzidziak86
Zgaduję, że będzie to unpopular opinion, lecz chciałbym to napisać, abyś mogła zauważyć pewne rzeczy i może stwierdzić, że nie jest to takie głupie i następnym razem bardziej zwrócisz na to swoją uwagę. Zacznę od rzeczy, które bardzo mi się spodobały i za które podziwiam twój budowniczy kunszt. Z zewnątrz dom wygląda wprost fenomenalnie. Ta świetna bryła, ozdobne rośliny i zachowana spójność i styl. Po prostu dobrze wykonana robota. ? A teraz powiem coś z czym niektórzy się może zgodzą a inni bynajmniej nie. Wewnątrz wszystko jest deczko chaotyczne. Mieszanka stylów, która według mnie(!) nie jest udana. Ja szczerze uwielbiam, gdy zewnętrzny wygląd budowli (bo nie mówię tylko o domach) odzwierciedla styl jego wnętrza. Może tylko ja tak mam? Wtedy całość wygląda bardzo harmonijnie, spokojnie, rozgrywka w takim domu jest bardzo przyjemna w moim odczuciu. Jeśli chciałabyś pooglądać moje domki, to mógłbym podzielić się swoim savem z gry, na którym mam kilkadziesiąt budowli. Z większości jestem bardzo zadowolony.