Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Wyzwania i zadania › Zdjęcie tygodnia #15 › Odpowiedz na: Zdjęcie tygodnia #15
@dzidziak86 – ja bym ci chętnie pokazała, jak to u mnie wygląda, ale nie mogę załączyć jakiegokolwiek zdjęcia, bo strona wygląda tak, jakby się nie wczytała do końca: nie mam tych opcji edycji tekstu, dodania linku, czy zdjęcia. Nic, zero, null – okienko z odpowiedzią wygląda identycznie jak to w komentarzach pod artykułami – nic na górze nie mam. Czcionka w okienku jest inna, także na dole widzę różnice – mam np. niebieskie kółko, a obok białą literę „F”, czerwone kółko, a obok symbol Youtube, jeśli mnie pamięć nie myli, to wcześniej były na siebie te kółka i symbole nałożone. Także na górze – napisy „mój profil” i „użytkownicy” nie są wycentrowane w swoich boxach, tylko są ścieśnione i przytulone do lewej krawędzi – zawsze je takimi widziałam, jak strona jeszcze się nie wczytała, potem był przeskok i było w porządku. Kolejny problem – klikając na swój portrecik na górze strony, nie pojawia mi się niebieska plansza z moim profilem – ba, nie ma żadnej reakcji, jakby JS się nie odpalał. Żeby wejść na swój profil, muszę klikać na portrecik na dole – w osobach, które są online. Nie pojawia mi się też informacja o dodaniu Dotcoinów za komentarz, czy za wizytę na stronie. „Polecane treści” też są puste.
Więc podsumowując – nie mam jak „jeszcze raz” spróbować, skoro nie mam ikonki od dodawania zdjęcia 😀