Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Wyzwania i zadania Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna Odpowiedz na: Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna

dzidziak86
Klucznik

@Hejkasz @ArtSim przeniosłam Wasze komentarze tutaj 🙂 Dokładnie tak jak @ArtSim napisał uważam, że cotygodniowe tematy w Zdjęciu tygodnia mogą się znudzić. Myślę, że największym plusem tej zabawy jest właśnie swoboda 🙂 Jeśli macie jakiś pomysł na kolejny temat w czerwcu to dajcie znać, chyba, że wolicie niespodzianki 😉

@ArtSim podoba mi się „Sim tygodnia” 🙂 Czy ktoś ma inną propozycję? Jeśli chodzi o udostępnienia rodzin do przerobienia przeze mnie, nie będę ukrywać niczego, więc napiszę wprost, że mój profil w galerii jest, nazwijmy to z braku innego słowa, prywatny. Służy mi do udostępniania moich własnych prac i wolałabym nie wykorzystywać go w innych celach. Na pewno jest to jakiś pomysł na przyszłość i dowiem się jak inaczej mogłabym to rozwiązać, bo jest to coś co można wykorzystać 🙂

Ciekawy pomysł z edycją dostępnych rodzin i tych, które są udostępnione przez Maxisa 🙂 Zaraz poszperam w tych Maxisowskich! Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to piszcie śmiało 🙂

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋