Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Dodatki Przedpremierowo – Co sądzicie o The Sims 4 Rajska Wyspa? Odpowiedz na: Przedpremierowo – Co sądzicie o The Sims 4 Rajska Wyspa?

Milah.
Uczestnik

Aktywna kariera ratownika? To by było ciekawe, jeny…
Ze względu na ciągłe zacinanie się trójeczki, niewiele sobie pograłam w tych tropikach, jakie nam zaoferowali i tutaj chciałabym się nacieszyć takim innym klimatem. Chciałabym, żeby była chociaż jedna mieszkalna parcela. Nie mówię już o całym mieście, a o jednym miejscu, gdzie można by było wybudować dom, ale pewnie za dużo wymagam haha 😀

Nie mogę się doczekać widoków, jakie nam zaoferują. Mimo upływu takiego czasu, ciągle jestem zauroczona Selvadoradą.
Fajnie by było, gdyby skorzystali z perełek, jakie nam zaoferowali w pierwszej i drugiej odsłonie gry. Małe dzieci jedzące piasek, zaproszenia miejscowych czy tam turystów na kilkudniowy pobyt do siebie, boisko do siatkówki! O jeny, tak! Ile bym dała za zobaczenie Simów grających w siatkówkę albo w piłkę nożną… Ach, marzenia, to chyba jednak nie ten dodatek. 😀 Znudziła mi się ta koszykówka. 😡

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋