Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Wyzwania i zadania Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna Odpowiedz na: Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna

dzidziak86
Klucznik

Nowa propozycja 😉 Co sądzicie o takim systemie w Zdjęciu tygodnia, w każdy poniedziałek zakładam nową dyskusję ze zdjęciem tygodnia, a w temacie ze zgłoszeniami z tamtego tygodnia zaczynam głosowanie, które trwa zawsze 4 dni do czwartku do północy, w piątek ogłaszam wyniki ( opiszę w tytule dyskusji, że zaczęliśmy głosowanie, a potem, że głosowanie się skończyło i są wyniki ). Jeśli chodzi o zdjęcie miesiąca, to zaczynam w piątek po ogłoszeniu wyników za ostatni tydzień i głosowanie trwa do niedzieli do północy.  Głosować mogą wszyscy, również osoby, które brały udział, ale wiadomo nie na siebie 😉 Nowa edycja zdjęcia tygodnia i głosowanie na poprzednie szłyby w tym samym czasie, ale w różnych tematach. Zaznaczam, że rozmawiamy tylko o głosowaniu na zdjęcie tygodnia, w przyszłości można pomyśleć o innych wyzwaniach, ale to krok po kroku 🙂 Samo głosowanie miałoby charakter tylko forumowy i nie byłoby łączone ze stroną główną. Jeśli chodzi o ewentualny remis w głosach, w takim wypadku redakcja rozstrzyga, niestety nie ma innej możliwości, bo odznaka jest jedna na tydzień, tak samo w zdjęciu miesiąca.

Jeśli pasowałby Wam ten system i zasady, długość głosowania może być inna, to ja jestem gotowa na to, żeby w następnym tygodniu w poniedziałek zrobić głosowanie za ten tydzień, sprawdzić jak to wszystko działa przez czerwiec i zrobić w lipcu głosowanie na zdjęcie czerwca. 🙂 Jeśli jednak nadal wolicie tylko głosowanie na zdjęcie miesiąca to też żaden problem dla mnie, więc jak zawsze dajcie znać! Tak sobie myślę, że ja mnóstwo pytań zadaję 😉 Pozdrowienia i udanego dnia wszystkim!

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋