Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Blogi użytkowników › Kocia nora: witajcie w świecie Kiao! › Odpowiedz na: Kocia nora: witajcie w świecie Kiao!
Znowu minęło 100 lat od mojej ostatniej odpowiedzi tutaj, no ale szkoła wysysa mi duszę :/
Aczkolwiek w wolnych chwilach pogrywam na tym zapisie i powiem Wam, że jestem z niego naprawdę zadowolona!! ^^
Dziś przedstawiam Wam Olę Eason.

Jest ona wielką fanką archeologii i ogrodnictwa oraz… kotów. Ola niedawno zabrała ze schroniska dwa kotki – ciekawską Justice i ciągle wystraszoną Nacho. Kiedy nie zajmuje się swoim ogrodem lub nie czyta książek o archeologii, ogląda filmiki z kotami. Kumpluje się z Boh i ma swojego najlepszego przyjaciela – Nicka (o którym postaram się wkrótce coś więcej napisać).

Pracuje jako ogrodniczka i poza zajmowania się własnym ogrodem, pielęgnuje też ogrody swoich klientów. Dorabia sobie sprzedając swoje plony oraz miód.

Nienawidzi gotować i zbyt często zostaje u Nicka na śniadanie. Uwielbia lody pistacjowe.

Jest uznawana za tą „miłą sąsiadkę”, od której pożycza się cukier. Mimo wszystko, poza Nickiem, nie ma zbyt dobrych kontaktów z sąsiadami. Niestety, nie z jej winy…

Jest molem książkowym i uwielbia czytać ksiązki fantasy. Bardzo często bierze udział w wymianach książek, a poza nimi około 1/10 swojej wypłaty przeznacza na nowe książki. Powoli niestety kończy jej się miejsce w biblioteczce..

Była niedawno na wycieczce w Salvadoradzie. Przywiozła stamtąd wiele pięknych wspomnień… i wysypkę.