Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Galeria dzieł Sielskie klimaty – dzidziak86 Odpowiedz na: Sielskie klimaty – dzidziak86

Dana
Uczestnik

Wow Moniko, a ja nie widziałam, że założyłaś tu swój kącik. Super!

?Lost For Words? oglądałam w grze i muszę przyznać, że wygląda zjawiskowo. 🙂

Nie mogę się zgodzić z opinią @Sushi , uważam, że wnętrza są spójne, zarówno kolorystycznie, jak i stylowo i nie gryzą się z bryłą domu. Sama od wielu lat buduję i mogę się ’ pochwalić” dorobkiem – 321 domów, które zbudowałam od 2014 roku i które nie tylko zyskały  aprobatę graczy (prawie 5 mln pobrań), ale też kierownictwa TSR, więc mogę powiedzieć,  że znam się trochę na stylach. 😉

Prace Moniki znam dobrze i wiem, że w każdą z nich wkłada nie tylko dużo serca, ale także każdy dom jest perfekcyjnie wykonany. Jako jedna z nielicznych graczy z całego świata została przez EA uhonorowana tytułem #EAGameChanger. To tyle tytułem wstępu. xd

To jeszcze raz….. sama bryła wygląda bardzo realnie, jakby dom stał w rzeczywistym świecie, a nie w grze. Fenomenalnie zrobiłaś to przejście pomiędzy budynkami, długo je oglądałam w grze z rozdziawionymi ustami. Bardzo fajnie skomponowałaś kącik z grillem. Wnętrza ogląda się z przyjemnością, panuje tu ład, a pokoje są bardzo przytulne. Całość dobrana kolorystycznie i stylistycznie, nowe meble bardzo fajnie współgrają ze starymi.  Wisienką na torcie jest „męska jaskinia”, czyli pokój (kącik) wszelakich uciech z dobrze zaopatrzonym barkiem na czele…

Czekam na więcej…. 🙂

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋