Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Po premierze – Co sądzisz o The Sims 4 Wyspiarskie Życie? › Odpowiedz na: Po premierze – Co sądzisz o The Sims 4 Wyspiarskie Życie?
1. Mieszkanie na wyspie może być ciekawym doznaniem, budowanie <3 domów nad wodą w stylu hawajskim czy coś podobnego będzie miłym urozmaiceniem.
2. Wiem że wszyscy jarają się syrenkami i będzie od zawalenia w galeri Arielek i innego shajsu ale co tam też pewnie coś takiego stworzę żeby mieć w świecie heh. Tak samo jak z kosmitami mało kiedy ich wykorzystuję, częściej wampiry.
3. Ciekawi mnie cały proces ekologii. Edukacja pod tym względem na całym świecie leży może ta gra czegoś nas nauczy a na pewno najmłodsze pokolenie. Na to liczę.
4. Opalanie i interakcje na wsypie będę na pewno chciał znaleźć wszystkie możliwe. Już teraz wiem że Aspiracja mojego sima będzie na początku pisanie bo będzie pisarzem. Ale potem od razu idę w Koktail z Palemką 😀
5. Na początku byłem nie pocieszony bo moimi ulubionymi porami roku są jesień i zima. A że to są tropiki to wiadomo brak śniegu, jednak dali huragany i zachmurzone niebo więc jestem w raju. Może jakieś deszcze ala monsunowe będą było by najs.
6. Ciekawi mnie fakt że każdy tak na początku psioczył na to że musi być studenckie życie jakaś wieś itp… A teraz nagle wszyscy się zachwycają… Jak ludzie są zmieni… jednak… zawsze.