Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Galeria dzieł PanLis – Przedstawia :)) Odpowiedz na: PanLis – Przedstawia :))

Dana
Uczestnik

Panie Lis 😉 rozumiem Cię doskonale, ja także mam dużo zastrzeżeń do trybu budowy w czwórce. A najbardziej mi brak możliwości budowania półpięter, spiralnych schodów, apartamentowców (takich, jakie były w trójce z wieloma mieszkaniami i niezależnymi rodzinami), hoteli/kurortów, etc…

Owszem, mam bardzo dużo pobrań na moich domach (w sumie teraz prawie 5 mln.). 😉

Tak, stosuję ozdobniki, dachy, etc…, bo buduję według ogólnie przyjętych kanonów przez TSR,  ale i także przez graczy z całego świata, więc nie jest to tylko mój wymysł. Rozumiem też doskonale, że płeć męska lubi minimalizm, lecz trzeba brać poprawkę,  że to jest gra.

Co w realnym świecie może być genialne to niekoniecznie dobrze będzie wyglądało w grze.  A gracze chcą ciekawych domów, nie tylko fajnie wyposażonych, lecz także ciekawych brył. Klocki sami potrafią sobie zbudować. 🙂

Masz ten komfort, że potrafisz sam sobie zbudować dom, w jakim chcesz stylu i z ozdobami lub bez.   Jednak,  jeżeli chcesz wypłynąć na szersze wody, czy to w Galerii, czy na forach międzynarodowych, to w tym momencie nie budujesz już tylko dla siebie. Warto o tym pamiętać. 🙂

Z moją poradą zrobisz co zechcesz, dodam tylko, że budowaniem zajmuję się od 18 lat, obecnie już zawodowo, a za każdy wybudowany dom dostaję x*$…

Widzę, że masz duży potencjał, więc warto go wykorzystać na naprawdę dobre prace.

Pozdrawiam cieplutko. 🙂

PS. U mnie upalnie ponad 30 stopni.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋