Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Galeria dzieł › PanLis – Przedstawia :)) › Odpowiedz na: PanLis – Przedstawia :))
@Dana no widzisz! Taka prawda, zajmujesz się tym od dłuższego czasu więc wiesz więcej, chętnie bym tą wiedzę przyjął i chłonął niczym gąbka. Ale brak PW na tym forum. Wydaje mi się że nawet ja zdołał bym to jakoś ugruść na swój sposób jeżeli chodzi o budowanie dalej w mojej estetyce. Zgadzam się że nie koniecznie będzie dobrze wyglądać w grze, czy nie zawsze spodoba się innym graczom, sam testuje na ten moment co może a co nie podobać się innym. Np ten biały dom ma u mnie więcej pobrań niż coś co budowałem z innymi dodatkami, a prawda jest taka że to prosty biały dom z kwiatkami. Manipulować ludźmi można do woli jeżeli chodzi o przedstawianie im czegoś co chcą… Muszę się tylko przełamać i postarać się budować coś więcej. naprawdę powróciłem do gry po długiej przerwie. Na początku muszę poznać co ludziom się podoba i jak ogólnie budowane są domy w 4 części gry. Więc to co wam przedstawiam to moje pierwsze kroki. Mówisz że 18 lat tym się zajmujesz… hmmm tzn że masz pewnie mniej więcej tyle lat co ja… jeżeli zaczynałaś zabawę w podstawówce 😛 ? Jeżeli mówimy o budowaniu nie tylko w simsach 😉