Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Wyzwania i zadania Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna Odpowiedz na: Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna

Ginewra
Uczestnik

@Dana – ależ z innymi CC postacie w Galerii też się wyświetlają (choć fakt, że trzeba najpierw kliknąć „pokaż zawartość zmodyfikowaną”, ale są? Są!), a nie tylko pozy są plikami „.package”, nie ingerującymi w silnik gry, ani w rozgrywkę. To gdzie stawiamy granicę, żeby wszyscy jasno wiedzieli, czemu z jednej modyfikacji mogą korzystać, a z drugiej nie?

Żeby nie było – nie atakuję ciebie Dana, nie twierdzę, że twój pomysł jest denny i kto to w ogóle wymyślił, zwracam tylko uwagę na to, że jest to jakaś forma CC, czy modyfikacji, a to, czy można tego używać, jest jasno w regulaminie określone. Więc nie rozumiem przytyków z twojej strony – wszak wiele rzeczy nie szkodzi, mam je wszystkie wykonywać/się uczyć? W jakim celu?

Specjalnie napisałam, że sama nie używam póz, bo wiem że to może determinować moją decyzję (ba, @dzidziak86 nawet o to zapytała). Osobiście preferuję pokazywanie Simów w plenerze, a nie w CASie, a tam póz można mieć od groma – czemu nie spróbować czegoś takiego, zamiast nudnego, niebieskiego tła? O właśnie, tła… może jeszcze dla „upiększenia” zdjęć poprosimy @dzidziak86 , żeby pozwoliła na zmianę wyglądu pokoju CAS? O to mi właśnie chodziło z granicą – pozwolimy na jedno, nie pozwalając na drugie?

Ostateczna decyzja i tak będzie wynikiem głosowania, więc moje osobiste preferencje i tak mają niewielkie znaczenie. Jednak uważam, że dla jasności regulaminu lepiej byłoby nie robić wyjątków – i bez tego jest wiele pytań pod wyzwaniami. Chyba że konkretny punkt będzie zmieniony/usunięty, jak to było z pozwoleniem na kolaż zdjęć.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋