Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Wyzwania i zadania Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna Odpowiedz na: Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna

Ginewra
Uczestnik

Jeju, dziewczyno, jak chcesz tak testować różne możliwości, to może zamiast iść na łatwiznę, skorzystasz z programów graficznych i tam poustawiasz Simów w różne pozy? Zwłaszcza, że takie ingerencje nie są zakazane, a w przyszłości może zaprocentują, bo zostaniesz np. grafikiem komputerowym? Można tak w nieskończoność…

Gdybym była osobą decyzyjną, to widziałabym sens w twoim przekonywaniu mnie. A tak to nadal nie widzę powodu, dla którego pozy powinny być wyjątkiem – a nuż w przyszłości EA zacznie wspierać np. włosy (albo oczy, ktoś chciał zmodyfikowanych oczu używać)  i co? To będziemy brać za nawias? Wspierane, czy nie, to nadal są pliki package, nadal wrzuca się je do „mods”, żeby to chociaż jakoś od EA było udostępnione i lepiej wspierane (w sensie, że gdzieś są wypisane te pozy i je klikasz, a nie za pomocą cech charakteru) to jeszcze można by było dyskutować.

Zresztą o czym my tu piszemy – jak ta opcja zostanie przegłosowana, to nie będę się przecież buntować. @dzidziak86 zapytała o opinię, ja się ze swoja podzieliłam i tyle, będzie głosem jednym z wielu, nie decydującym. Ba, przecież my nawet nie musimy mieć jednomyślności – nie jesteśmy amerykańską ławą przysięgłych 😀 Moje „nie” nie zawiesi decyzji 😀

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋