Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Wyzwania i zadania Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna Odpowiedz na: Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna

dzidziak86
Klucznik

Przeczytałam dokładnie wszystko i bardzo dziękuję każdemu za udział w dyskusji 🙂 Przypominam, że to żadne głosowanie nie jest, chciałam jedynie poznać Wasze opinie na ten temat. Napisałam w poście, który zacytowała @Ginewra, żebyście powstrzymali się od używania póz. Ja również mam wątpliwości jeśli chodzi o używanie póz, mimo, że rozumiem stanowisko @Dana(Danuta720-TSR,AHQ) to jednak wolałabym, aby w wyzwaniach prace były bez żadnych zewnętrznych dodatków, tym samym na tę chwilę pozy, czy zmiany tła w CASie, o których pisała @Ginewra nie będą zgodne z zasadami.

A teraz moi drodzy, w związku z tym, że przez weekend mogę być mniej aktywna, ale oczywiście będę zaglądać, to życzę Wam wspaniałego, słonecznego i przyjemnego weekendu! 🙂 Przypominam, że do północy nadal możecie zagłosować na zdjęcie tygodnia, a jutro podam wyniki 😉 Pozdrowienia!

P.S. Jak ktoś chce z pozami do swojego tematu w galerii dzieł wstawić to jak najbardziej może 😉

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋