Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Galeria dzieł › Danuta-architecture › Odpowiedz na: Danuta-architecture
Dawno nie miałam okazji tak blisko przyjrzeć się Twoim pracom i cieszę się, że mogę ponadrabiać 🙂
TINA wygląda niesamowicie z tym falującym dachem, pięknie łączy się z tym szklanym „pawilonem” 😉 Czekoladowa elewacja dodaje elegancji, często moderny są białe, aż za białe, więc dobrze zobaczyć coś zupełnie innego. Też podoba mi się pomysł z klatką schodową na zewnątrz 🙂 Pokój dla dzieciaków jest cudny, jak z reala. Wszystko jak zawsze dopracowane do najmniejszego szczegółu.
Nature Valley to jakaś wyższa szkoła jazdy 🙂 Podziwiam budowę takiego domu, zawsze jak oglądam gdzieś fotki w google takich budynków, myślę sobie to takie proste, chyba spróbuję, a potem nie mam pojęcia co wyprawiam i kończę budując kolejny wiejski starter 🙂 Bryła wygląda fantastycznie, podobnie taras. Wiesz, że ja na CC to jestem na nie nie 😉 Jednak zawsze z przyjemnością mi się patrzy na takie projekty, choć kusi trochę 😉
Do takiej kawiarni wybrałabym się z radością, przyciąga wzrok, wnętrza mają swój charakter i klimat. Świetny jest ten taras na dachu z parasolkami 🙂 Wszystkie prace są rewelacyjne i naprawdę przyjemnie było popatrzeć 🙂