Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Blogi użytkowników › Przywitaj się z innymi › Odpowiedz na: Przywitaj się z innymi
Wypadałoby się przywitać skoro już zaczęłam się udzielać w wyzwaniach 😀 Jestem Nola. W Simsy zaczęłam grać jeszcze na windowsie 98. W The Sims uwielbiałam dodatek Wakacje i Abrakadabra, w The Sims 2 Studia, Własny Biznes, w The Sims 3 mało grałam, więc nie wiem co lubiłam najbardziej, za to The Sims 4 są moim numer 1 z każdym dodatkiem włącznie. Uwielbiam sobie coś tam budować, choć nie mam jakiegoś wielkiego talentu, nie znoszę budować dużych domów, bo nigdy nie wiem, jak zapełnić pokoje w środku. Wole mniejsze domki, takie swojskie, z ogródkami, dużą ilością kwiatów, białymi płotkami. Co do rozgrywki to ciężko, rzadko kiedy siadam i przykładam się do niej. Często tworzyłam jakąś rodzinę zaczynając od dwójki dorosłych, ale kiedy pojawiały się dzieci odechciewało mi się grać 😀 Ratunkiem dla mnie są wyzwania, gdzie jednak trzeba ileś tych dzieci wychować, wypełniać aspiracje, zdobywać kolejne poziomy umiejętności. Gra jest ciekawsza.
Poza tym, skończyłam studia pedagogiczne z wf-em, planuję iść jeszcze na jedne związane z Azją, chcę się nauczyć japońskiego i odwiedzić Japonię, koreańskiego też bym chciała się nauczyć (kocham K-POP), ale za dużo znaczków jak na początki 😀 Uwielbiam anime (i tak, płaczę na nich nie raz), bajki Ghibli. Jestem uzależniona od gier Otome na fonie (WizardessHeart – kocham?, kocham?, kocham?). Te interaktywne opowiadania tak mnie wciągają, że mogę siedzieć w nich całe dnie, a mając ich kilka to możliwe 😀 Lubię rozmawiać z ludźmi przez neta, czasem lepiej się rozmawia niż w realu 😀 Kocham fantastykę i żałuję, że nie istnieją te wszystkie nadnaturalne stworzenia i magia 🙁 Mieszczę się w przedziale wiekowym 20-30 😀 Jestem dziecinna, wrażliwa, empatyczna, uparta, nerwowa, naiwna, można ze mnie czytać jak z książki. To chyba tyle, jak na początek to nawet sporo 😀