Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Po premierze – Co sądzisz o The Sims 4 Wyspiarskie Życie? › Odpowiedz na: Po premierze – Co sądzisz o The Sims 4 Wyspiarskie Życie?
Tak jak pisała Takusa dużo modów i MCC psuł grę na razie z nich zrezygnowałam i gra się super. Według mnie to najlepszy dodatek jak na razie i współgra z czterema porami roku…nie brakuje jednak mi tam tego śniegu ale natryskaczka ogrodowa i wiadro z wodą itd zyskały nowe życie przy tym dodatku.
W nowym dodatku podoba mi się ta wyspa, możliwość skakania do wody z tarasu bezpośrednio, dodatkowa praca (czasem się idzie do pracy i sim znika ale nie zawsze czasem trzeba wykonać jakieś zadanie)
Syrene i prace ekologa zostawiam sobie na następne pokolenie – planuje w syrenę zmienić simke za którą wyjdzie dziecko simowe które (chłopczyk) jest teraz jeszcze mały. …nie wiadomo na kogo wypadnie.
Jaskinia z wyspy przypomina tą z the sims Średniowiecze – spoko
Żywiołaki są spoko. Aktywność wulkaniczna hm zastanawia mnie czy może zabić sima. Na razie widziałam jedną śmierć na zielonej wodzie 2 simów zaraz koło wulkanu.
Zauważyłam też popękaną ziemie po erupcji wulkanu koło domku – z prześwitującą lawą z szpar.
Co do syreny z zwiastuna nie naprzykrza się jeszcze nie odkryłam że to syrena – nie zdradziła się z tym.