Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Pakiety rozgrywki Pakiet Rozgrywki z Magią Odpowiedz na: Pakiet Rozgrywki z Magią

Przemek
Uczestnik

Tak sobie pomyślałem że w temacie magii twórcy mogliby nieźle poszaleć i zrobić z niego najlepszy i najbardziej rozbudowany pakiet z TS4.
Np:
1) mogliby się pokusić o dodanie jakichś magicznych stworzeń dla nadnaturalnych simów:  nietoperze, jednorożce, feniksy czy gnomy (które mogły by zamieszkać w simowych domach i wspierać w codziennych pracach).

2) oprócz czarownic, mogliby dodać wilkołaki (skoro są wampiry!). Podobała mi się ta rasa w TS3. 😀

3) magowie mogliby mieć specjalną lokację gdzie co jakiś czas byłby organizowany zlot (ala festiwal), na którym można wymieniać się czarami, miksturami, składnikami czy kupować nowe przedmioty typu różdżka, księga zaklęć itp. 🙂

4) tak jak w TS3 niech czarownicy mają swoje specjalne środki lokomocji typu miotła. 🙂

Eh… Można by tak wymieniać i wymieniać pomysły na to co mogłoby się znaleźć w tym pakiecie. 😛 Mam tylko obawy że nie dostaniemy tak fajnego pakietu jak ten z TS3. 🙁

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋