Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Porozmawiajmy o grze Wymarzony dodatek Odpowiedz na: Wymarzony dodatek

Claymora
Uczestnik

Mój wymarzony dodatek? Hmm…

Raczej nie ma się na to jakoś specjalnie wpływu, lecz…

Marzy mi się dodatek pozwalający tworzyć własne otoczenia wraz z jego historią. Wtedy można byłoby nieźle się pobawić. Galeria byłaby przepełniona światami od wyboru do koloru. Możliwości również byłoby dużo więcej dzięki pomysłowości twórców modów. Ah… to byłoby coś.

Albo… jakiś bardziej kosmiczny pomysł. Zamiast małej parcelki, którą można dzięki kodowi jakoś upiększyć, dać otoczenie Sixam – i obdarować simomaniaków nowymi rodzajami kosmitów. Bardziej rozbudowanymi. Sixam jest piękny i super byłoby tam móc tworzyć kosmitów lub kolonistów. Nowe rodzaje domków bardziej znajdujące się w kopułach. Specjalne stroje do noszenia dla zwykłych simów. Możliwość wyruszania na badanie lub podbój – tylko dla kosmitów. Dobrym pomysłem byłoby też dorzuceniu tu Simdroidów – w końcu inna technologia.

Inna możliwość do stworzenia pakietu to Leśna Polana zmieniona w otoczenie. Idealne miejsce dla wróżek i innych zwierząt ( jednorożców) – coś jak na Sulani, tylko za zawołaniem by przybywały, taka mini interakcja. Taki różowy świat może nie każdemu by pasował, ale jestem pewna byłby bardzo klimatyczny. Wróżki miałyby własny ekosystem niedostępny dla każdego. Można wtedy też rozbudować bardziej Simorośle, które byłyby związane z otoczeniem. Jedne bardziej liściaste, a jeszcze inne kwiatowe. Rozmnażanie przez rozpylanie zarodników mogłoby powrócić z ts2.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋