Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Galeria dzieł › Claydzieła › Odpowiedz na: Claydzieła
Sul sul!
Oto kolejne nieślubne dziecko Endymiona, a mianowicie Thor Dragoulja. Syn dobrze znanej w San Mushyno – Miko Ojo. Obecnie zamieszkującej w Windenburgu wraz ze swoją dawną lokatorką Darling Walsh (teraz wygląda jak kobieta).
Co do Thora, to sympatyczny nawet grzeczny wampir. Jego ukochaną siostrzyczką jest Katherine, a ulubionym rodzicem o dziwo Endymion – bardzo często spędzają wspólnie wolny czas nastolatka. Niestety Thor to trójkowy uczeń – przez niechęć do odrabiania lekcji. Jedyną umiejętność jaką rozwija to granie na gitarze (nie wiem tylko jak, bo gitary nie posiada xD).
Ku mojemu zaskoczeniu utrzymuje też przyjacielskie relacje z Danielle (byłą żoną Endymiona).

Trzeba mu przyznać, że jest wyjątkowo przystojny ^^
A wy co myślicie o Thorze? Nordycki bóg może się schować? xD
Był Thor, czas na … Jaspera. Jasper to brat, a jednocześnie kuzyn Victora, bowiem jego matką jest młodsza siostra Candy – Yuki Behr (niebiesko-włosa).
Wampirek jest taki nijaki w porównaniu do rodzeństwa. Ciągle chodzi smutny, potrzebuje uwagi jak małe dziecko. Mieszka w jednym w pokoju z bratem (Fort Syfon – tylko lekko przemeblowany, by pomieścić 4 osoby).
Czwórkowy uczeń w dodatku pracujący jako kasjer w restauracji. Rozwija nawet umiejętności jak granie w gry wideo, taniec oraz rodzinnie złośliwość. Pozostaje neutralny w swoim zachowaniu, marzy by być dobrym wampirem. Kocha (przyjaźni się) wszystkich tak samo, ale jego najlepszym kompanem jest starszy Victor.

Nie umiem go opisać za bardzo – jak dla mnie wygląda na ciapę. Jako jedyny z rodzeństwa – geny Yuki jakie felerne się okazały.
Dagg dagg!