Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Wyzwania i zadania Remont tygodnia #14 Odpowiedz na: Remont tygodnia #14

Claymora
Uczestnik

Sul sul!

Trochę to trwało, ale udało mi się stworzyć kwiaciarnie „Protea”. I jest wypełniona tonami kwiatów! Więcej opowie wam Narcyz Bukiet ^^

Na wstępie chciałbym podziękować, za wybór właśnie mojej kwiaciarni. Nie jestem tylko sprzedawcą, ale również prowadzę hodowlę kwiatów, które mogę Ci zaprezentować! Znam każde źdźbło trawy od ziarenka jakie tu widzisz. Kocham rośliny i bardzo o nie dbam, by móc zaprezentować najwyższą jakość!

Ale dość o kwiatkach! Sam zobacz i przekonaj się!

Zapraszam do środka! Nie zastanawiaj się dłużej!

Rozgość się! Masz czas, nie śpiesz się z wyborem! Jeśli potrzebujesz czegoś własnego pomysł, mów śmiało! Jestem do dyspozycji.

Zakręciłeś się? Spokojnie, odpocznij. Możesz spróbować również miodu! Pochodzi z mojej własnej pasieki! Pyszny, prawda? Idealny do herbatki.

Nie wiesz, czego już potrzebujesz? Odetchnij na zewnątrz! Zobacz uprawę! Wybierz kwiaty! A ja stworzę przepiękne kompozycje, których potrzebujesz!

Dziękuję za wybranie właśnie mojej kwiaciarni! Zapraszam ponownie!

A teraz można zobaczyć jak to wygląda wszystko z góry.

To wszystko, co mam do zaprezentowanie. Dziękuję za uwagę!

Kwiaciarnia „Protea” – skąd nazwa? To bardzo banalne. Protea to nazwa rośliny, która bardzo mi się spodobała. Protea królewska – polecam wygooglować.

Dagg dagg!

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋