Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Wyzwania i zadania › Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna › Odpowiedz na: Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna
@dzidziak86 – jesteś straszna, okropna i krępująca, nic nie można zrobić, bo ciągle te zasady i zasady! W ogóle się nie da wytrzymać! 😉
Żart, żart, tylko spokojnie, tylko spokój może nas uratować ^^
Mi takie wspólne głosowanie się podoba, jestem jak najbardziej za kontynuacją 😀
Zdjęcie roku? Też w sumie ciekawe – pewnie nie będziemy za często wracać do „starych wygranych”, więc takie odświeżenie byłoby superowe 🙂 Tylko proponowałabym trzy zwycięskie miejsca – w końcu konkurencja znacznie większa! 🙂
@dzidziak86 – mam wrażenie, że ta zasada została wprowadzona, żeby zwycięski budynek mógł być łatwo pokazany na Facebooku. Coś kołacze mi się po głowie, że dodając swoje zdjęcia w konkursie automatycznie wyrażamy zgodę na pojawienie się ich na FB. Z tego co kojarzę, jednak się nie pojawiają, więc ten punkt tak trochę nie ma racji bytu. ALE jest też jedna rzecz – kolaże są malutkie, co prawda nie powiększałam zdjęć @PanLis -a, więc nie wiem czy oryginały też są takie malutkie, ale po tych zdjęciach, które na forum widać, nomen omen, mało widać. Z jednej strony można przemycić jakieś CC, z drugiej – no mało widać, nie jest to zaleta, jakby nie patrzeć.