Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Galeria dzieł Claydzieła Odpowiedz na: Claydzieła

Claymora
Uczestnik

Sul sul!

Szczerze to dawno nie budowałam żadnego większego projektu, który specjalnie byłby dla mnie wielkim wyzwaniem – i nie był przeznaczony na konkurs.

W końcu zebrałam się w sobie i postanowiłam jakiś czas temu jedynie rozbudować obecną posiadłość jednej z rodzin, ale wyszło troszkę inaczej. xD

Całkowicie od fundamentów zbudowałam, coś większego i bardzo komponującym się stylu panującym w Oaza Zdrój.

Posiadłość za jaką się wzięłam należy do trzech przyjaciółek: Raven Hart (wampirzycy), Cosmopolitei Sixam (kosmitki) oraz Laguny Aqua (syreny). Rodzinkę posiadam już od dość dawna i postanowiłam do nich powrócić.

Wraz z trwającą rozbudową na działce Raven i Cosmopolitea oraz ich cudowny kotek Simba pojechali na wakacje do archipelag Sulani. Podczas urlopu poznały Lagunę z którą bardzo szybko się zaprzyjaźniły i zaprosiły do siebie na stałe. W ten sposób obecnie 3 przyjaciółki zamieszkują Haciende de Verde.

Hacjenda w niemal całości zbudowana jest w stylu marokańskim. W tym celu bardzo musiałam uwziąć się na pakiet Przygoda w Dżungli. Bardzo się przydał, nadając posiadłość kolorów i „pstrokatości” na tle tynku.

Posiadłość oczywiście przystosowana jest do posiadania zwierzaczka, a ilość wolnego miejsca może dawać pole do popisu w rozrabianiu.

Jest tu wiele pomieszczeń takich jak, aż pięć sypialni – dwie całkowicie w stylu marokańskich, jedna w typowo morskim-plażowym, znajduje się tu również sypialnia nie z tego świata oraz podziemna skrywająca mroczne tajemnice.

Prócz pomieszczeń domowych jest tu również ogromny ogród, wypełniony mnóstwem przeróżnych okazów roślin. Od tych dających cień, po pięknie wyglądające, a nawet owocujące latem. Dla ochłody jest nawet basen.

Dagg dagg!

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋