Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Wyzwania i zadania Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna Odpowiedz na: Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna

dzidziak86
Klucznik

Hej wszystkim! 🙂 Wróciłam i jestem 😉 Już zabieram się za pracę. Wyniki za Zdjęcie tygodnia #25 już są, Zdjęcie tygodnia #26 trwa do poniedziałku 19 sierpnia, Remont tygodnia # 16 trwa do 21 sierpnia. Jeśli chodzi o głosowanie na Zdjęcie lipca zaczniemy wyjątkowo jutro tj. 18 sierpnia. Zwycięskie zdjęcie #26 będzie brało udział we wrześniu 😉 Dużo liczb, dużo terminów, jak macie jakieś pytania to pytajcie 🙂 Wszystkie monety i odznaki za Zdjęcie tygodnia ( do #24 ), Remont tygodnia ( do #15), Sim Tygodnia ( do #5 ), Stop nienawiści są rozdane, gdyby jednak coś brakowało to dajcie mi znać w temacie: https://sims.arhn.eu/forum/topic/zglos-brak-odznaki-monet/page/2/

Dodatkowo @ArtSim został wyróżniony odznaką Pomocna dłoń za pomoc i zaangażowanie na forum 😉

Jak pisałam wyżej jak coś to piszcie tutaj bądź w temacie, który podałam. Jeśli o czymś zapomniałam to przypomnijcie mi i wytknijcie. Raz jeszcze sorry za opóźnienia i dzięki za cierpliwość. Powoli będę ogarniać! Pozdrowienia i udanego weekendu, dnia, tygodnia, wieczoru bądź dobrej nocy! 😉

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋