Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Galeria dzieł Claydzieła Odpowiedz na: Claydzieła

Claymora
Uczestnik

Sul sul!!

Wraz z pojawieniem się wyzwania szczerze mówiąc nie miałam pojęcia jakby mógł wyglądać lub czym cechować się sim jakiegokolwiek żywiołu. I nagle mnie oświeciło, kiedy przypomniałam sobie jakie to cudowne uczucie, kiedy można popluskać się w wodzie. Wszystko się rozjaśniło.

Czemu wampir? To jest przemyślany krok! Wszystko wina oczu jak i uszu, których nie potrafiłam w żaden inny sposób otrzymać.

Dlaczego wygląd elfa, a nie syrena? Syrena nie jest uosobieniem żywiołu (to moje zdanie), natomiast elfy całkowicie poświęcają się temu do czego zostały przyporządkowane.

Odpowiednie cechy. No woda główne kojarzy się mi z radością, kocham kąpać się godzinami xD Przychodzą mi wtedy najlepsze pomysły oraz lubię kojący dźwięk kropel uderzających o cokolwiek. Dlatego cechy: dobra czy infantylna pasuję doskonale!

Dlaczego jednak te elfki wyglądają jakby nie miały specjalnego wyrazu twarzy? Hmm… dobre pytanie w sumie. Elf to elf, musi być specyficzny, a nie wyglądać jak pospolity sim. I kropka!

Czemu podkreślam posiadanie przez nią córki? Woda zbliża, otula nas i pozwala się odprężyć. Jednak by nauczyć się z nią koegzystować potrzebna jest pomóc. Dlatego uważam, że żywioł wody to zdecydowanie matka. Dobra i kochająca, ale również surowa i nauczająca.

Mam nadzieję, że simki przypadły wam do gustu.

Oczywiście można znaleźć je w GALERII.

Dagg dagg!

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋