Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Wyzwania i zadania › Sim tygodnia #6 › Odpowiedz na: Sim tygodnia #6
@Claymora – żeby była jasność, to taka Ocenia, czy np. pełna rodzinka pana Stycznia mi nie przeszkadza, bo to też jest jakieś przedstawienie postaci w otoczeniu. Ba, sama jak tworzyłam dziewczynę pana prawnika, to na zdjęciach pojawiała się razem z nim, bo wiadomo było, kto jest „głównym bohaterem”. Chodziło mi o to, że w sumie okazało się, że można było w poprzednich edycjach wstawić więcej swoich Simów, żeby mieć większe szanse na wygraną 😀
A wracając do głównego tematu… Widzę, że powietrze jest „najmniej fajne”, a woda najlepsza 😀 Ale ja nie dołączę ani tu, ani tu 🙂
Przedstawiam państwu…
Flora Terra jest żywiołem ziemi, ale tej płodnej, dającej życie. Stąd i wiele zieleni i kwiatów w jej wyglądzie: z tatuażu spoglądają kwiaty, fryzura wygląda jak rozrastający bluszcz, w uszach powiewają liście, a naszyjnik jest tak naturalny, jak to tylko możliwe!
Dlatego też Flora ma wybujałe, kobiece kształty, które mogą na myśl przywieść starożytne boginie płodności. A butów nie nosi, co by być jak najbliżej swojego rodzicielskiego żywiołu 🙂