Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Modyfikacje Mc Command Center Odpowiedz na: Mc Command Center

Pquest
Uczestnik

Kilka pytań o MCC, gdyż ostatnio kilka rzeczy w nim strasznie działa mi na nerwy.

– Czy wie ktoś, czy da się w MCC wyłączyć łączenie w związki/postęp historii dla danych simów lub po prostu wyłączyć postęp historii? Mam kilka simek, które ze względu na fabułę mojej rozgrywki, powinny mieszkać same. A gra co chwile sprawia, że są żonami jakichś randomów -_-

– Czy da się wyłączyć w nim zaludnianie pustych domów? Ogólnie w opcjach gry mam tą opcję wyłączoną, ale mimo to gra non stop wpycha mi jakichś randomowych simów do domów, które mam zostawione puste „na przyszłość”. Stąd podejrzenie, że to wina tego moda.

– Czy MCC ma możliwość synchronizowania pobranych simów z ich wersjami z galerii? Wiem, to brzmi dosyć abstrakcyjnie xD Sam w życiu bym nie pomyślał, że jest w ogóle taka opcja… aż do dziś… Jakiś czas temu pobrałem z galerii dwie simki. Pozmieniałem im imiona, nazwiska, stroje. Wszystko oczywiście zapisałem. Dzisiaj, gdy przypadkiem wszedłem do nich do CASa, zobaczyłem że wszystko wróciło do stanu sprzed moich zmian – ich imiona, stroje i relacje (ustawiłem je jako żony, a były współlokatorkami).

*Żeby nie było poza MCC nie mam żadnych innych modów, jedynie cc do CASa.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋