Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Wyzwania i zadania Remont tygodnia #17 Odpowiedz na: Remont tygodnia #17

Ginewra
Uczestnik

Widzę, że ludziom średnio chce się szukać plumbobów 🙁

U @Evaerynth zagadka jest prosta – wszystkie plumboby są lampami i są pokazane już na pierwszych dwóch miejscach.

@Artsim za to pojechał z tematem, bo plumbobów jest więcej niż 6 🙂

1 – oczywiście ogromny, leżący plumbob z lamp ściennych

2 i 3 – na plakatach, na ścianie „plakatowej” 🙂

4, 5 i 6 – na manekinie ubranego w białą bluzkę z 3 plumbobami, zielone spodnie i buty na koturnie.

7, 8 (a nawet 9 i 10, jak się ciuch zna) – na kolejnym manekinie w zielonym podkoszulku, białych spodniach (?) i skarpetach (?) i w zielonych butach. Ta bluzka ma dwa widoczne plumboby, a wszystkich ma cztery po tej stronie (kolejne cztery są na plecach, jeśli dobrze pamiętam 😉 )

A teraz oddajmy głos popularnej Simstuberce!

Cześć wszystkim, z tej strony Laila Beauty! W dzisiejszym odcinku odwiedzimy słynny Zielony Butik, który, jak wszystkim zapewne wiadomo, jest aktualnie zamknięty na czas przyszłego remontu. Jednakże dzięki uprzejmości syna właściciela, będziemy mogli nie tylko kuknąć…

Przez jedną szybę…

I przez drugą, ale także zajrzeć do środka!

I spojrzeć w lewo…

I w prawo…

Oraz bliżej przyjrzeć się najważniejszej ścianie tego sklepu! To dzięki niej Butik stał się taki sławny. A wiecie dzięki komu ta ściana powstała?

Dzięki determinacji mojego uprzejmego towarzysza! To właśnie on zjeździł Simlandię wzdłuż i wszerz, żeby zdobyć te wszystkie autografy. Wiecie, że udało mu się nawet przyłapać Ginewrę na jedzeniu burgerów?! Sama widziałam dowody! Ale wracając do tematu filmiku…

Spójrzmy jeszcze na zaplecze, gdzie znajdują się przebieralnie.

Mam nadzieję, że wycieczka się spodobała, bo, jak stali widzowie zapewne wiedzą, jest to mój ulubiony butik, w którym często dokonuję zakupów. Ba, dzięki temu, że jestem stałą klientką, mogłam dzisiaj tutaj być! Kiedy następnym razem wejdę do tego sklepu, pewnie go nie rozpoznam. Nowy inwestor zażyczył sobie zmiany kolorystycznej – teraz wszystko co białe, ma być zastąpione niebieskim kolorem – od podłogi, przez meble, po manekiny.  Mam nadzieję, że ta zmiana wyjdzie temu miejscu tylko na lepsze!

I to by było na tyle! Subskrybujcie kanał, lajkujcie filmy i zostawiajcie komentarze! Do następnego razu, cześć!

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋