Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Wyzwania i zadania › Sim tygodnia #7 › Odpowiedz na: Sim tygodnia #7
Sul Sul drodzy wsółobywatele!
Dziś przedstawię wam Dr. Temperance Brennan z serialu Kości graną przez Emily Deschanel. Dr. Brennan jest najlepszym w Ameryce (sama mówi że na świecie) antropologiem sądowym. Jest ateistką, wszystko bierze na bardzo poważnie, jej mąż to agent Selly Booth pracujący w FBI i ma córkę Christin. To tyle z jej przedstawienia. Teraz czas na proces twórczy 🙂
Stworzyć ją to był problem. Na każdym zdjęciu wygląda inaczej a jej włosy są mieszanką z gry. Jednakże udało się! Jest trochę otyła, to trzeba przyznać. Może przez to ma taką wielką szczękę? Wspominam o niej bo ona sprawiła dużo problemów. Gdy robiłem ją dużą była za duża i była brzydka. A jak zrobiłem ją mniejszą Brennan była ładna ,ale nie zgadzała się aktorką. Jednym słowem: było to wyzwanie.
Brennan chodź trochę dużo zarabia to ubiera się skromnie. Co do piżamy do wiążę się z jednym odcinków gdzie dostaje ją od męża ,ale nie będę więcej mówił. Przedostatni strój który jest w grupie zimowych służy do badań w terenie. Strój jest znacząco inny ,ale nie ma bliższego.

Osobiście uważam że Brennan jest bardzo ciekawą postacią wartą ją przedstawienia przez ją a-społeczną postawę co jest czasami komediowe. Dziękuję za uwagę 🙂
I tu mam pytanie do @dzidziak86. Mówiłaś że podeślesz te pokoje z remontu tygodnia do Maxis. I teraz czy to Maxis wybiera czy nie ,czy tak, czy jakoś inaczej? Bo widziałem pracę @claymora w polecanych.
Dag dag! 🙂