Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Dodatki Co sądzisz o The Sims 4 Uniwersytet? Odpowiedz na: Co sądzisz o The Sims 4 Uniwersytet?

ArtSim
Uczestnik

Ja jestem bardzo miłe zaskoczony. Po pierwsze są dwa uńiwersytety w jednym mieście. Według mnie to jest idealne bo jest to miasto ładne. Mam wrażenie że to jest pomiędzy Wierzbową Zatoczką i Pormenadą Magnolii, oraz Newcrest. Po drugie rowery! Już jest kawałek otwartego świata! Jestem ciekaw jak rozwiążą to gdy mieszka się w Akademiku ale na grafice był oparty o ścianę a taki sposób by był super. Mam tylko nadzieję że będą na nie stojaki. Podobają mi się wynalazki np. roboty, tylko mam nadzieję że drony i inne rzeczy też będzie można robić. I to w czym się zakochałem  czyli tryb kupowania i truchę CAS. Meble są skarbem. Są z drewna, małe ale jakie ładne! To będzie chyba mój ulubiony dodatek pod względem mebli. A ubrania też są fajne chodź nie lubię tego stylu. Ale warto zwrócić uwagę na to że mamy nowe tatuaże (nie używam często i ich nie lubię jakby coś) i nowa opcja pirsingu! (jej też nie lubię)

I jest mały minus że będą chyba 4 kierunki. I jeszcze że tylko jeden rower będzie ie lubię też okładki, jalb nie znał tematyki to bym się nie domyślił co to.

Ogólnie to będzie chyba rozszerzenia które zajmie bardzo wysokie miejsce w moim rankingu?

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋