Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Dodatki Co sądzisz o The Sims 4 Uniwersytet? Odpowiedz na: Co sądzisz o The Sims 4 Uniwersytet?

Syrenka
Uczestnik

Miałam grę już w piątek, myślę że po ok. 10 godzinach rozgrywki wysunęły mi się już konkretne wnioski 😉 Faktycznie, studia nie są ani trochę łatwe! Zwłaszcza, jeśli weźmiemy opcję  FULL – wtedy w całkowitą odstawkę idą kontakty społeczne, jedzenie czegokolwiek wartościowego (i nie z mikrofali), porządne spanie czy nawet obejrzenie filmu. Niesamowicie podoba mi się to, że w weekendy można po prostu odwiedzić rodzinkę na domowym obiedzie, spotkać się ze starymi znajomymi w dawnej okolicy albo.. się uczyć jeśli jesteś ambitnym Simem 😀 Ubrania są genialne, to chyba najlepszy dodatek pod tym względem. Totalnie wpadają w mój gust, kolorstyka też jest strzałem w dziesiątkę. Współlokatorzy są wkurzający ale dodają trochę ruchu do życia samotnego sima. Nie rozpracowałam jeszcze tylko wersji praca na etacie + studia i nie wiem, jak dałoby się to pogodzić (dwie moje simki akurat dorastały do wieku MD, a że gram tą rodzinką od wielu pokoleń to ich konto domowe pęka w szwach). Czy ktoś z Was już próbował?

PS Te roślinki w uśmiechających się doniczkach są ultra cute!

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋