Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Uniwersytet – list akceptacyjny › Odpowiedz na: Uniwersytet – list akceptacyjny
Dokładnie Ci nie powiem – aktualnie nie mam pod ręką komputera ze swoją grą, ale to co wiem na pewno, to nie ma żadnego problemu z tym, żeby ponownie przejść przez rekrutację 🙂
Ja tak zrobiłam ze swoją simką – nie dostałam się na żaden prestiżowy kierunek, dostałam list akceptacyjny, ale taki, który mnie nie satysfakcjonował. Nie pojechałam więc na studia, nie zapisałam się, podniosłam umiejętności – tyle że nie wiem dokładnie o ile, bo cały czas był aktualny stary list akceptacyjny (w razie czego rzuciłam do 5. poziomu wszystkie umiejętności, które wydawały mi się przydać do interesującego mnie kierunku). I chyba po jakimś tygodniu (sprawdzałam codziennie w komputerze czy mam możliwość znowu wziąć udział w rekrutacji stąd nie wiem dokładnie, ale mógł to być tydzień – aż znowu pojawiła się ta opcja), spróbowałam jeszcze raz wziąć udział w rekrutacji, przyszedł nowy list – i dostałam się normalnie na wszystko, co mnie interesowało.
Także dać się – na pewno da 🙂