Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Wyzwania i zadania › Remont tygodnia #28 › Odpowiedz na: Remont tygodnia #28
Mój pokój ma jeszcze taras i specjalne dodatkowy pokój. Takie tam naruszanie zasad?
I u mnie jest 23. świeczki, lecz żeby znaleźć 22. i 23. trzeba znać meble ?
Specjalny opis gdzie zebrałem jak najwięcej nawiązań do serii The Sims łącznie z The Sims Średniowiecze i Historii z Życia Wziętych. Podpowiedź do tych którzy nie znają wszystkich rozszerzeń – wszystko jest zapisane dużą literą.
Witaj w loży 20! Ten klub to idealne miejsce by Spotkać się na Balandze dowolnej okazji. Możesz tu Zostać Gwiazdą sok-ponga, profesjonalnym kierowcą MySims, bawić się w gry niczym jakbyś Skoczył w Przyszłość, lub kopać piłkę piłkarzykami niczym jak na Uniwersytecie. Po Zmroku przychodzą tu najlepsi barmani by przyrządzić ci drinka jak z Rajskiej Wyspy.
A tu obok za drzwiami, czeka sala gdzie wyzwoli z ciebie wszystkie negatywne emocje i inne nieprzyjemne uczucia – pokój świateł. Znajdziesz tu maszynę do baniek, a w każdym z Czterech Kątów znajdziesz świeczki.
Abrakadabra! Na tarasie jest istna Kraina Magii z jacuzzi i romantyczną muzyką. Niektórzy nazywają po prostu to miejsce Romantycznym Ogrodem. Z tarasu widać zwykłe Światowe Życie, a w noc – blask świateł i Nocne Życie. Podsumowując: każdy znajdzie coś by zająć Czas Wolny lub zrobić idealną Imprezę!