Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Wyzwania i zadania › Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna › Odpowiedz na: Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna
Czasami trudno uchwycić jakiś moment w grze, więc ja proponuję Filmik Tygodnia! Będzie tam można zamieścić jakiś krótki filmik tak 10-40 sekund. I wiem że niektórzy tworzą świetne filmy ruchowe z jakimś łączeniem itp. lecz inni tak nie umiał i to by było jednak niesprawiedliwe?
Kolejnym projektem była by jakąś praca grupowa np. dzielnica Newcrest. I teraz zgłaszają się przez wyznaczony czas osoby i są dzielone na grupy. Każda grupa ma własną dzielnicę a każda osoba działkę. Czas na to może miesiąc. Według mnie mogło by z tego wyjść coś dobrego?
Remont tygodnia może by stał się trochę bardziej remontem, bo jednak remont jakiegoś domu nie zajmuje wiele czasu niż go budowanie. A jeśli nie będą dobre budynki w grze to galeria (szczególnie Macie) stoi otworem!
I może jakieś że nie koniecznie @dzidziak86 wybiera temat tylko że osoby biorące udział. Według mnie jakby było wyznawanie co 2 tygodnie trwające tydzień mogło by być. Zaczyna się od tradycyjnego remontu tygodnia. Zwycięzca tego wyzwania będzie pierwszym organizatorem konkursu tego. Dalej organizują to osoby wygrane w tym konkursie. I według mnie może to być rodziną lub budowa – zależy co chcę organizator.
Oczyścić tylko proponuję i przyjmę wszelką krytykę?