Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Wyzwania i zadania Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna Odpowiedz na: Wyzwania forumowe – dyskusja ogólna

Ginewra
Uczestnik

O… Pomysł na odświeżenie wyglądu budynków w grze byłoby super! W sumie już mamy kilka propozycji – były bary do zmiany, były prywatne domy, gdyby to pociągnąć, to byłabym za. Stworzyłoby się wtedy stare-nowe otoczenie, które by można było wypromować i dać na stronę główną Dotki (zamiast ogłoszenia chociażby o „Upiornym Budowniczym”, które jest już lekko… nieświeże 😉 ). W tym save’ie byłyby wygrane prace, ale jakby się ktoś nie zgodził z wyborem, to będziemy mieli innych biorących udział, żeby poprosić o parcelę, która nam się spodobała. Tyle tylko że musiałby być warunek „zwycięzca MUSI udostępnić swój projekt w Galerii, albo w inny sposób”.  Po udostępnieniu monety i odznaka. Brak udostępnienia – nagradzamy drugie miejsce pod tym samym warunkiem 😉

W razie czego mogę się np. zabrać za zaktualizowanie domu państwa Pancakesów – bo mam teraz więcej dodatków, w tym Sulani, to może zrobię fajniejszą piaskownicę 😉 Może udałoby się ten dom spasować ze zwycięzcą „starszego pokoju” dzieci Naleśników? Ewentualnie ustalamy, że czas się o tyle do przodu nie posunął 😉

Dodatkowo save taki można będzie uzupełnić o nowe postacie – czyli Simów osób, które wygrały „Sim Tygodnia”. Więc save odświeżony, z trochę postarzonymi Simami oryginalnymi, z nowymi buźkami luźnymi i nowymi, albo odświeżonymi, budynkami w dzielnicach. W sumie to by chyba było fajnie mieć wybór, czy chcemy np. odświeżoną siłownię w któreś miejscowości, czy jednak nową, od podstaw. Ja np. bardzo lubię styl siłowni w San Myshuno, a jak ściągnęłam sobie „poprawiony save” (myślałam, że zmiany będą niewielkie – usunięcie obiektów, które przeszkadzają w dojściu do jakiegoś pomieszczenia/rzeczy, czy naprawienie relacji między Simami), to okazało się, że budynki są od podstaw przebudowane i „moja” siłownia w ogóle stylem nie pasowała do miasta.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋