Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Brak realizmu w grze › Odpowiedz na: Brak realizmu w grze
Niestety, ale to, co miało być „przełomowe” w czwartej części czyli emocje według mnie nie zdały egzaminu. Nie wiem, czy będąc bardzo smutnym chciałoby mi się iść do klubu i…tańczyć. Niby Simowie mieli być sprytniejsi, ale chyba nie wyszło.
Wymieniać można długo, co by urealniło grę, choćby takie drobnostki, jak wspólny taniec, przewracanie się z boku na bok podczas snu, składniki (w grze makaron z serem z chyba pomidora?) i wiele wiele innych. Jakieś niepowodzenia, w Dwójce jest fajnie – idziesz do pracy, pojawia się komunikat by Twój Sim zrobił coś tam i jak źle wybierze, to np. spada o jedno stanowisko lub całkowicie traci pracę. Ogólnie to w Dwójce jest mnóstwo takich szczegółów, które sprawiają, że gra jest realistyczna, np. jak Simowie jedzą pizzę, to rzeczywiście biorą ten kawałek albo zainteresowania. Niby w Czwórce można rozmawiać o zainteresowania, ale nie wiadomo czy jakiekolwiek w tej grze występują.
Osobiście z niecierpliwością czekam na Paralives, bo z tego co widziałem i czytałem, ma być tam dużo takich smaczków i realizmu 🙂