Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Błędy, sugestie i prośby Bardzo ważna prośba v2 Odpowiedz na: Bardzo ważna prośba v2

ArtSim
Uczestnik

Popieram każde słowo! Ja mam wrażenie że wszystko co jest inne jest złe. Pamiętam jak ona się wykluczała rok temu o LGBT. To straszne, lecz prawdziwe? trzeba zrozumieć że świat się zmienia.

I było o tych wieśniakach. Ja mieszkam na wsi, ale na Śląsku gdzie jest dużo miast w jednym mieście. I mnie otacza Ruda Śląska, Mikołów, Zabrze i Gliwice, czyli miasta. I nie, że cała gminę jakby coś – oni są na mojej granicy.  Co więcej to mamy tu basen i wielką szkołę i przedszkole. Powiedzenie na przykład o mnie wieśniakiem, lub o mojej wsi „dziura zabita dechami” to bym się obraził (ale w sumie to już powiedziano, skoro napisała o ogóle).

I od kiedy uprawianie roli i mieszkanie na wsi to wieśniactwo? Jakby to było, że jakieś wyrzekanie się elektryczności bo w tym zło itp. to rozumiem, ale zwykłego człowieka, które może nawet jest mądrzejszy od ciebie? Nie widziałem chyba tylko parę pozytywnych komentarzy Esmeraldy.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋