Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Błędy, sugestie i prośby Bardzo ważna prośba v2 Odpowiedz na: Bardzo ważna prośba v2

Ginewra
Uczestnik

Jak widać w moim poście, nie wymieniłam wszystkich komentarzy Esmeraldy jak leci, tylko właśnie takie, gdzie kogoś obrażają (powiedzenie, że XYZ jest żałosny, albo że ma obleśne ryło, to na pewno nie jest „wyrażenie zdania”, co innego, gdyby napisała, że „XYZ zachowuje się żałośnie”), albo są niesmaczne. A dobrze pamiętam jak szybko zniknął mój komentarz, gdzie zwróciłam uwagę na to, że chciałeś dać buzi nieletniemu – gdzie obrażania nie było, było żartobliwe odniesienie do nieszczęśliwej gry słów i przypominam, że nie miałam i nadal nie mam o to pretensji, zgodziłam się, że mogłam przesadzić i słusznie mój komentarz został usunięty. A za powód było właśnie to, że są tu młodzi użytkownicy i niekoniecznie my mamy ich uczyć, czym jest pedofilia. Teraz te same osoby widzą, jak Esmeralda sprawdza, na ile jeszcze może sobie pozwolić, a skoro sam nie przepuściłeś kilku komentarzy, to chyba widzisz, że się coraz bardziej nakręca.  A niestety pojawią się kolejne osoby, które będą odpowiadać, część z nich mniej kulturalnie i zaraz poleci fala wzajemnego obrażania i oskarżania się.

Zresztą sama pisałam – chciałam już na następny dzień utworzyć ten wątek, ale że się uspokoiło, to tego nie zrobiłam. Też myślałam, że umrze śmiercią naturalną – jak widać, oboje się myliliśmy.

A dla EA może warto zachowywać kopie usuniętych komentarzy? Bo nie sądzę, żebyście usuwali komentarze jak leci, tylko właśnie takie przekraczające granice – niekoniecznie wulgarności.

Adres e-mail też zmienia? Bo to akurat trzeba podać, jak się pisze komentarz.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋