Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Błędy, sugestie i prośby Bardzo ważna prośba v2 Odpowiedz na: Bardzo ważna prośba v2

Ginewra
Uczestnik

@Cold – wiesz, jakby ludzie jej nie odpowiadali, to niech sobie pisze – pierwsze jej komentarze jeszcze nie były obraźliwe i można je było zignorować. Jakby jej nikt nie zaczepił, to pewnie by się tak nie nakręcała. A teraz mamy, po prostu, obrażanie i mi się osobiście nie podoba, żebym mogła teraz wypisać (bezkarnie!) pod każdym artykułem „Karol jest głupi”, bo to przecież może być moja opinia, a nie obrażanie.

W sumie najlepiej by było, jakby takie jej komentarze widziała tylko ona i administracja. Ale do tego trzeba by mieć zarejestrowane konto, żeby komentować wpisy na głównej stronie, a rozumiem, że to nie jest pożądane.

A tak to mamy kolejne „opinie”, bo przecież nie „obrażanie” 😉

Zwierzolub ? no właśnie widać jak skończyłaś te studia, chyba u profesorów pod biurkiem, piszesz jakbyś się dławiła nie powiem czym haha.Cofnij się do lamusa tępaczko, bo tego czytać się nie da i od strony technicznej, ale i psychicznej, bo wychodzi jaka jesteś cofnięta w rozwoju.

Zwierzolub nie pisała do Esmeraldy, rozmawiała z innym użytkownikiem.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋