Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Bardzo ważna prośba v2 › Odpowiedz na: Bardzo ważna prośba v2
Kochani, skomentowałem już sprawę. Nie zmieniam zdania w magiczny sposób po 3 dniach. 🙂 Z tego co wiem, prawo na temat RODO i inne elementy, które dokładnie Wam opisałem, również nie zmieniły się przez ostatnie 3 dni.
Należy zastanowić się, czy dobrym pomysłem jest powielanie cytatów Esmeraldy do osobnego wątku na forum, który de facto też czytają inni użytkownicy. Funkcja cytatu w żaden sposób nie umniejsza znaczenia i wydźwięku takiego komentarza.
Pacyfka – W takim razie musisz dokładnie zapoznać się ze wszystkimi wytycznymi. Dla administratorów stron jest to zmora. Prosty przykład: do zbanowania osoby trzeba zapisać jej IP lub adres e-mail, który blokują serwery. Nie mamy Waszej zgody na przetwarzanie i przetrzymywanie danych w ten sposób. Wyraziliście jedynie zgodę na kontakt za pomocą e-maila (ode mnie lub jako powiadomienia ze strony) oraz na wykorzystanie e-maila w celu założenia konta.