Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Dodatki Wyspiarskie życie czy Miejskie życie? Odpowiedz na: Wyspiarskie życie czy Miejskie życie?

Ola
Uczestnik

Jeśli chodzi o Wyspiarskie Życie – ma przecudnej urody świat wakacyjny, chyba najpiękniejsze widoczki ze wszystkich, ładne stroje kąpielowe i śliczne syreny (które śmiesznie pływają), urocze delfiny, piękne oceaniczne życie, jeśli ktoś właśnie takimi simami akurat gra.

Tylko właśnie – mam jeden zapis w tym świecie i na dobrą sprawę tylko tak wykorzystuję ten dodatek. A, jeszcze ma moje ulubione meble ogrodowe (wiklinowe) to wiele moich tarasów w nie wyposażyłam.

Natomiast z Miejskiego Życia korzystam w większości zapisów, bo albo mam simów zaczynających od wynajmowanych mieszkań, a jeśli nie to korzystam z barów karaoke, a szczególnie z festiwali – jak już potem mi się trochę przejadły to chociaż z pchlego targu korzystałam. Albo z tego, że simy nerdy mają dzięki temu swój „konwent”. Jak dla mnie bardzo grywalny dodatek. Tylko nie ma żadnej postaci nadnaturalnej, jeśli ktoś takie lubi.

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋