Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Pakiety rozgrywki Co sądzicie o zbliżającym się pakiecie Star wars ? Odpowiedz na: Co sądzicie o zbliżającym się pakiecie Star wars ?

Xassa
Uczestnik

Osobiście kocham starą trylogię, ta z 2000 lat też jest ok, ale najnowsza… Moja świadomość odmawia istnieniu tego czegoś. Dlatego też, gdy EA zrobiło miks tych dwóch uniwersów w ogóle się nie ucieszyłam… Zapowiedzi nie licząc ładnych animacji (jak zwykle) i może kilku ciekawych elementów wcale nie poprawiają humoru. Posiadam całą kolekcje simsów, ale tego dodatku nie kupię. Nie wydam 90 zł, bo podoba mi się kilka fryzur, ubranek, czy walka na miecze świetlne. XD

Brakuje tak wielu rzeczy w podstawowych simsach – jak relacje, system pamięci, reputacja z prawdziwego zdarzenia… Zdradzam simką męża na oczach całego miasta, a miasto ma to gdzieś! Mimo że wszyscy go znają… To ma być symbol znieczulicy dzisiejszych czasów, czy co? XD

Myślałam, że od Życia Eko EA otworzyło się trochę na graczy, to był taki dobry krok w stronę tego, co fani chcą – naprawdę rozbudowany dodatek, dodający rozgrywkę. Może to wciąż nie to, co było w dodatkach do poprzednich części (mówię to jako osoba, która gra w simsy od pierwszej części), ale był to dobry krok… Włóczkowe historię… Coś co fani chcieli ok… Osobiście dodałabym to do Życia eko, ale nie było najgorzej. Ubogo, ale nie było tam elementu, który mi się nie podobał – w mojej grze akcesoria ostro w użyciu. I wtedy nadeszło to nieszczęsne Star Wars… Znowu nie wnosi nic do gampleyu… Chyba, że ktoś nie chce kupować sobie osobnej gry SW, więc w simsach się tym pobawi… W misje – podaj, przynieś, pozamiataj, pooglądaj trzy ładne ulice i end…

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋