Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Błędy, sugestie i prośby Nowe DOTsim – Błędy i sugestie Odpowiedz na: Nowe DOTsim – Błędy i sugestie

Ginewra
Uczestnik

Sugestia do profilu użytkownika.
Co do zaznaczania posiadanych dodatków do gry… Moglibyście dla kompletnych leni patentowanych (czyli przede wszystkim dla mnie) dodać przycisk „Dodaj wszystkie opcje”? Bo z TS3 mam wszystko – nie chce mi się tyle klikać 😛 Z TS4 mam prawie wszystko – szybciej byłoby mi kliknąć „Dodaj wszystkie”, a potem odklikać tych parę, których nie mam.

I mam świadomość, że zamiast pisać tę sugestię mogłam w tym samym czasie poklikać sobie te opcje… Ale biorąc pod uwagę, jak to wcześniej wyglądało, to to się czasem kasowało – chętniej kliknie się ponownie, kiedy będzie to trwało chwilkę, niż klikanie wszystkiego po kolei, kiedy tylko paru dodatków się nie ma. Ja np. z tego powodu zrezygnowałam na poprzedniej odsłonie z dodawania swoich dodatków.

Błąd i sugestia
Nie udało mi się dodać postu w SimSobocie (edycja na jesienny dom), który składał się z samych zdjęć. Wyświetlił mi się „Warning”, ale nie zdążyłam go do końca przeczytać; jedyne co mi się rzuciło w oczy, to to, że nie pasował mu „font awesome”. ALE jak dodałam w zdjęciu tygodnia obraz z jednym zdaniem, to już przeszedł i o font się nie czepiał. A może i się coś czepiał, ale szybko przeleciało. Czasem widzę, że coś na czarno na górze jest napisane, ale tylko mignie.
Co do sugestii – Firefox się czepia, jak z jednej strony wyskakuje kilka okien dialogowych… Dałoby się w inny sposób przekazywać informacje niż poprzez „alert”? Albo żeby opis obrazka wrzucać w tym samym okienku, co adres do niego?

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋