Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Błędy, sugestie i prośby Nowe DOTsim – Błędy i sugestie Odpowiedz na: Nowe DOTsim – Błędy i sugestie

Ginewra
Uczestnik

Nie mogę edytować już powyższego postu 🙁 Chyba zaspamię ten temat…

Złapałam warning, jego dokładna wiadomość to:

Warning: Illegal string offset 'font_awesome’ in /home/platne/serwer73046/public_html/sims.arhn.eu/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_util.php on line 646

Warning: Illegal string offset 'font_awesome’ in /home/platne/serwer73046/public_html/sims.arhn.eu/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_util.php on line 1230

I takie pytanko… Czy ja dobrze rozumiem, że „Blog” i „Aktywność” to jedno i to samo, i gdybym chciała podzielić się historią mojej simki, to będzie to poprzeplatane informacjami, kto mnie przyjął do znajomych itd.? Bo sądziłam, że blog będzie osobno od takiej „facebookowej tablicy”, a może ja coś źle klikam?

A i póki co forum wydaje mi się baaaardzo mało czytelne – jednak jest to przede wszystkim wina tego, że wygląda zupełnie inaczej niż wcześniej 🙂

Sugestia do wiadomości
Wygodniej by chyba było, jakby wiadomości były od najnowszej do najstarszej. Bo jak się zdarzą dłuuuuugie nocne rozmowy… to jeszcze ktoś będzie do was pisał o rekompensatę za zepsucie scrolla 😀 Ja na pewno się odezwę! 😀

😀 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋